Η απάντηση της Αθήνας στην τουρκική προπαγάνδα περί σύλληψης Έλληνα κατασκόπου

Η απάντηση της Αθήνας στην τουρκική προπαγάνδα περί σύλληψης Έλληνα κατασκόπου
Σημαίες Ελλάδας και Τουρκίας Eurokinissi

Το σχόλιο διπλωματικών πηγών στα όσα αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με σύλληψη Έλληνα κατασκόπου.

Απαντηση στα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τουρκικά ΜΜΕ περί σύλληψης Έλληνα κατασκόπου, έδωσαν διπλωματικές πηγές το Σαββατο (25/06).

Αναφορικά με τον Έλληνα πολίτη Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, επισημαίνεται ότι η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα πριν από λίγες εβδομάδες, σημειώνουν διπλωματικές πηγές.

Έκτοτε, η ελληνική πρεσβεία είχε επανειλλημένα και μετά επιτάσεως θέσει το ζήτημα στις τουρκικές αρχές, οι οποίες, όμως, ουδέποτε έδωσαν κάποια απάντηση, προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι οι τουρκικές υπηρεσίες αντικατασκοπείας συνέλαβαν Έλληνα πολίτη για τον οποίο οι τουρκικές αρχές έχουν υποψίες ότι συγκέντρωνε, για λογαριασμό της Ελλάδας, πληροφορίες για την τουρκική στρατιωτική παρουσία στα σύνορα των δύο χωρών,

Όπως αναφέρεται στο ίδιο τηλεγράφημα, ο Μοχάμεντ Αμαρ Αμπάρα ανακρίνεται από τις τουρκικές υπηρεσίες Πληροφοριών, μετέδωσε το NTV επικαλούμενο πηγή των υπηρεσιών. Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Μοχάμεντ Αμαρ Αμπάρα επικαλέσθηκε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα