Η Χρυσή Αυγή ζητά τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Μπαλτάκου

Η Χρυσή Αυγή ζητά τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Μπαλτάκου
Συζήτηση και λήψη απόφασης στην Ολομέλεια της Βουλής για αιτήσεις άρσης ασυλίας Βουλευτών, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επιστολή σε Μεϊμαράκη και Τσίπρα απέστειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Πρόταση για προανακριτική επιτροπή

 Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Μπαλτάκου, απέστειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής καλεί τον πρόεδρο της Βουλής “να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάψει να λειτουργεί ως φερέφωνο της ΝΔ” και προσθέτει ότι “η ομολογία Μπαλτάκου έχει αποδείξει ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Γι΄ αυτό τον λόγο και ο πρωθυπουργός του Μνημονίου τρέμει να εμφανιστεί στη Βουλή”.

Επίσης ο κ. Κασιδιάρης “καλεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνυπογράψουν την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, καθώς τα στοιχεία σε βάρος των Σαμαρά, Αθανασίου και Δένδια είναι αδιάσειστα” και παρατηρεί πως “ο Τσίπρας με το να ζητά συζητήσεις άνευ ουσίας, αρνούμενος συστηματικά την διερεύνηση αυτής της πολύ βρώμικης υπόθεσης, συγκαλύπτει ένα μεγάλο εις βάρος του πολιτεύματος”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα