Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Στο αμαξοστάσιο των Αστικών Συγκοινωνιών ο Μητσοτάκης

Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Στο αμαξοστάσιο των Αστικών Συγκοινωνιών ο Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης το αμαξοστάσιο των Αστικών Συγκοινωνιών στην Πέτρου Ράλλη. Τι δήλωσε για "την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς"

Το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών στην Πέτρου Ράλλη επισκέφτηκε νωρίς το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε δηλώσει νωρίτερα για την επίσκεψή του μέσω twitter: "Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει".

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιηγήθηκε στους χώρους του αμαξοστασίου, άκουσε τα προβλήματα των οδηγών και τοποθετήθηκε υπέρ της ανάγκης υποστήριξης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.

Άλλωστε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε προλογίσει την επίσκεψή του από το twitter:

Η άστοχη πολιτική της κυβέρνησης επιβάρυνε τις εταιρίες ΜΜΜ

Σε δηλώσεις του, είπε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία, σημείωσε, επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες, αύξησε την εισιτηριοδιαφυγή και τελικά αύξησε και το εισιτήριο.

«Μια επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατ'εξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες» τόνισε, σημειώνοντας πως επί ΝΔ είχε αποδειχτεί ότι σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών με βελτίωση του παρεχόμενου έργου, μείωση της επιβάρυνσης για τους πολίτες και καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για τον Έλληνα φορολογούμενο.

Αργότερα ο κ. Μητσοτάκης πόσταρε και φωτογραφία του από το Αμαξοστάσιο:

 

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εγκατέλειψε αυτή την πολιτική, στο πλαίσιο, όπως είπε, του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο τομέα, σε έναν τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά και οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Λίγο μετά, μέσω twitter εξήρε το έργο των εργαζομένων στα λεωφορεία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
SHARE: