Η ‘επόμενη μέρα’ στα όργανα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Η ‘επόμενη μέρα’ στα όργανα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Η συζήτηση για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης ξεκινά στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Στόχος η κατάρτιση του πλάνου για την επόμενη διετία, αλλά και η ενίσχυση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας

Αρχίζουν τα… όργανα στην κυβέρνηση και την Κουμουνδούρου, καθώς ξεκινά η συζήτηση για τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να κάνουν το Μέγαρο Μαξίμου, τα υπουργεία αλλά και το κυβερνών κόμμα για την πολιτική περίοδο που ξεκινά.

Ζυμώσεις στο υπουργικό

Ήδη, άλλωστε, από την περασμένη εβδομάδα, στις δύο άτυπες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος παρουσίασαν κοινή εισήγηση με τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί αύριο, μεταξύ των υπουργών, αφού ο πρωθυπουργός συγκαλεί στις 11 το πρωί το υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου να στείλει μήνυμα “μη χαλάρωσης”, αλλά και να θέσει την ατζέντα για το επόμενο διάστημα.

Συζητήσεις στο κόμμα

Ταυτοχρόνως, η σχετική συζήτηση ξεκινά και στην Κουμουνδούρου, αφού το επόμενο διάστημα αναμένεται να συνεδριάσουν όλα τα κομματικά όργανα: σήμερα το απόγευμα συγκαλείται το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αύριο θα συγκληθεί στα κομματικά γραφεία και η Πολιτική Γραμματεία. Τα δύο όργανα, πέραν της “επόμενης μέρας” για το κόμμα και την κυβέρνηση, θα προετοιμάσουν και την ατζέντα της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα