Γεννηματά για τον Σ. Βαλυράκη: “Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία”

Γεννηματά για τον Σ. Βαλυράκη: “Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία”
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά Eurokinissi

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, που το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου. Το "αντίο" του Γιώργου Παπανδρέου.

Τη θλίψη της για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη που το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στα νερά του Ευβοϊκού μακριά από το σκάφος στο οποίο επέβαινε, εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντα, ενώ αναφέρθηκε στο έργο του κατά τη διάρκεια της πολιτικής του ζωής με το ΠΑΣΟΚ:

“Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη. Πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη.

Μαχητής μέσα από το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας. Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981. Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη, βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητά του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

“Παρακαταθήκη οι αγώνες του”

Το δικό του “αντίο” είπε και ο Γιώργος Παπανδρέου με ανάρτησή τους στο facebook, όπου έγραψε:

Μεγάλη η θλίψη μας από την αδόκητη απώλεια του πολύ καλού φίλου, αγωνιστή της Δημοκρατίας Σήφη Βαλυράκη. Οι αγώνες του για την ανατροπή της χούντας και η συμβολή του στο μεγάλο έργο της Αλλαγής της χώρας, αποτελούν παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό σου ταξίδι, Σήφη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα