Η καθυστέρηση του Παπανδρέου και η λιτότητα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΣΟΚ - 1η ΗΜΕΡΑ(ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΣΟΚ - 1η ΗΜΕΡΑ(ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ)--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τι συνέβαινε στο Κάραβελ, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ πριν την ομιλία Παπανδρέου. Διαβάστε τις ξεχωριστές στιγμές

Με τη συνήθη, για τα δεδομένα του Γ. Παπανδρέου, καθυστέρηση, δημιουργήθηκαν και οι ανάλογες συζητήσεις και πηγαδάκια στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Παπανδρέου και έτσι έδωσε αφορμή για πολιτικές αναλύσεις της στιγμής.

Περισσότερες από δύο ώρες ήταν η καθυστέρηση της έναρξης της συνεδρίασης το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Κάραβελ, όπου και πραγματοποιείται η συνεδρίαση του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ήταν εύλογο δημιουργήθηκαν πηγαδάκια και ξεκίνησαν οι αναλύσεις.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στη μία και μισή το μεσημέρι, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε την ομιλία του.

Παρόλα αυτά, ανέβηκε στο δωμάτιο - γραφείο του και συζήτησε τις τελευταίες λεπτομέρειες της ομιλίας του με τους στενούς του συνεργάτες.

Πολλά στελέχη ήταν προβληματισμένοι με τις εξελίξεις, ενώ αρκετοί προσπαθούσαν να ερμηνεύσουν τη στάση των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος.

Προεδρικοί βουλευτές επέμεναν πως δεν είναι εφικτό να γίνει αποδεκτή η πρόταση Βενιζέλου, αφού χρειάζεται προετοιμασία για να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εσωτερικές διαδικασίες.

Από την άλλη πλευρά οι φερόμενοι ως  βενιζελικοί εξηγούσαν πως οι άμεσες διαδικασίες θα δώσουν χρόνο στον νέο πρόεδρο να ανανεώσει το κόμμα εν όψει εθνικών εκλογών, ενώ οι "μεταρρυθμιστές" έδειχναν ικανοποιημένοι που η αρχική τους πρόταση έγινε αποδεκτή από τον κ. Παπανδρέου.

Είναι αξιοσημείωτο πως η οργάνωση του Εθνικού Συμβουλίου χαρακτηρίζεται από την λιτότητα. Ούτε καφές δεν προσφέρθηκε σε μέλη και δημοσιογράφους, όπως παραδοσιακά συμβαίνει.

SHARE:

24Media Network