Η ΝΔ χαιρετίζει την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς η σύμβαση ήταν δική της

Η ΝΔ χαιρετίζει την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς η σύμβαση ήταν δική της
ΒΟΥΛΗ - Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού «Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις», Τρίτη 22 Ιουλίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

"Μετά από 10 μήνες καθυστερήσεων η κυβέρνηση επιτέλους προχωρεί στη λογική" δήλωσε ο γαλάζιος τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Λευτέρης Αυγενάκης

Με εμφανή αμηχανία αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία την υπογραφής της σύμβασης για την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, την οποία είχε επεξεργαστεί η ίδια ως κυβέρνηση και βλέπει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιεί.

Την πατρότητα της σύμβασης υπενθύμισε σε δήλωση του μετά την υπογραφή, ο τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

“Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση – αξιοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων”, δήλωσε ειδικότερα ο κ.Αυγενάκης.

“Ο κ. Σπίρτζης μετά το “κρυφτό” της προηγούμενης Πέμπτης, και μετά από 10 μήνες καθυστερήσεων, επιτέλους προσχωρεί στη λογική, υπογράφοντας μια εξαιρετικά επικερδή για το ελληνικό δημόσιο συμφωνία παραχώρησης, την οποία επεξεργάστηκε στο σύνολό της η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”, πρόσθεσε ο γαλάζιος τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών καταλήγοντας:

“Ο κ. Τσίπρας και όλα τα μέλη της κυβέρνησής του, πρέπει να αντιληφθούν ότι δε μπορεί να τοποθετούνται λαϊκίστικα απέναντι στις επικερδείς παραχωρήσεις και ιδιωτικοποιήσεις, αλλά να εστιάζουν στην αναπτυξιακή απελευθερωτική δυναμική του εγχειρήματος, την αύξηση της απασχόλησης και τη δομική αναδιάρθρωση της οικονομίας που συνεπάγεται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα