Η Νοτοπούλου “κατέβασε” την επίμαχη αφίσα με τον Αντετοκούνμπο

Η Νοτοπούλου “κατέβασε” την επίμαχη αφίσα με τον Αντετοκούνμπο
Η Κατερίνα Νοτοπούλου MotionTeam

"Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο", ανέφερε η ίδια σε διευκρινιστική της δήλωση.

H υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αποφάσισε να διαγράψει το εικαστικό που κυκλοφόρησε μέσα από τις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο απεικόνιζε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με την ατάκα “Greek to the core – Ήσουν πάντα ένας από εμάς”.

Το εικαστικό προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με πολλούς να κάνουν λόγο για πολιτική εκμετάλλευση της βράβευσης του Αντετοκούνμπο ως MVP της regular season στο NBA. “Δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο”, ανέφερε η ίδια σε διευκρινιστική της δήλωση. Επίσης, δήλωσε πως δεν είχε προλάβει να δει το μπάνερ πριν δημοσιευθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως έγραψε η ίδια στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

“Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ.

Είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιας επιτυχίας που του ανήκει και μας κάνει όλους υπερήφανους και απολογούμαι αν δημιουργήθηκαν λάθος εντυπώσεις με αυτή την ενέργεια που δεν πρόλαβα να δω πριν αναρτηθεί από συνεργατες.

Το πολυσυζητημένο λαθος δημιουργικό που αναρτηθηκε κατέβηκε τη στιγμή που το είδα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων πολύ πριν το τσιμπήσουν οι καλοθελητές”.

Το επίμαχο εικαστικό που προκάλεσε αντιδράσεις, ήταν αυτό:

 

Στο μήνυμά της η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραφε: «Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο ανεβαίνει στην κορυφή, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε». Το 2015, όμως, καταψήφισε το νομοσχέδιο που έδινε την Ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης. Η υποκρισία στο μεγαλείο της!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version