Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης σε εικόνες

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης σε εικόνες
Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Ποιοι Υπουργοί επέλεξαν θρησκευτικό και ποιοι πολιτικό όρκο - Το κίτρινο φόρεμα της Κατερίνας Παπακώστα , τα χαμόγελα και τα πηγαδάκια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 2 το μεσημέρι ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης.

Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Χαμογελαστή η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Eurokinissi

Τον πολιτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Γεροβασίλη, Ζορμπά και Νοτοπούλου, και οι κύριοι Χαρίτσης, Καλογήρου, Κουβέλης, Σαντορινιός, Πιτσιόρλας, Ρήγας, Κρέτσος, Δημαράς και Γιαννακίδης. Το θρησκευτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Ξενογιαννακοπούλου, Παπακώστα, Χρυσοβελώνη, Κόλλια-Τσαρουχά και Τελιγιορίδου, και οι κύριοι Αραχωβίτης και Μπόλαρης. Η ορκωμοσία για όσους επέλεξαν το θρησκευτικό όρκο, τελέστηκε από τον Επίσκοπο Μεθώνης κ. Κλήμης και αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκείνοι που επέλεξαν τον θρησκευτικό όρκο Eurokinissi

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, το νεότερο μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου Eurokinissi

Στην τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσήλθε συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Παρόντες, στην τελετή, ο έτερος υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, οι υφυπουργοί Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.

Ο πρωθυπουργός την ώρα που προσέρχεται στο Προεδρικό Eurokinissi

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΤΕΤΑΡΤΗ 29/8/2018. (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) Eurokinissi

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά Eurokinissi

Ευδιάθετη η νέα Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη Eurokinissi

Ο Μάρκος Μπόλαρης κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο Eurokinissi

Χαμογελαστή και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη Eurokinissi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα