Η θέση του νέου ΓΓ της Βουλής είχε κλειστεί από τον Ιανουάριο καταγγέλλει η Ζωή

Η θέση του νέου ΓΓ της Βουλής είχε κλειστεί από τον Ιανουάριο καταγγέλλει η Ζωή
Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου προέδρου της βουλής Νίκου Βούτση ,από την απερχόμενη πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου,Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 (Phasma-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Phasma

Επίθεση στον διάδοχό της Νίκο Βούτση με αφορμή την απόφαση του να απομακρύνει τον ΓΓ της Βουλής, Γιώργο Θαλάσση, εξαπέλυσε μέσω twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποκάλυψε ότι δεχόταν πιέσεις από τον Ιανουάριο για να αποδεχτεί τον «εκλεκτό» της κυβέρνησης

«Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό» ανέφερε δηκτικά  στο twitter η απελθούσα πρόεδρος της Βουλής αποκαλύπτοντας ότι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζήτησε σήμερα από τον κ. Θαλάσση να παραιτηθεί. Η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε μάλιστα ότι το νέο Προεδρείο της Βουλής αποκάλυψε στον κ. Θαλάσση πως το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει έχει επιλεγεί από τον περασμένο Ιανουάριο. «Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση Γενικού Γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το… Γενάρη. Θρίαμβος του νέου!» συνέχισε επικριτικά η κυρία Κωνσταντοπούλου με νέο tweet.

Πέρα από τις αναφορές της στο twitter η κυρία Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε επίσης ότι όταν ανέλαβε τα καθήκοντά της τής είχε ζητηθεί από την κυβέρνηση να τοποθετήσει συγκεκριμένο κομματικό πρόσωπο στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Εκείνη, όμως, το αρνήθηκε καθώς θεωρούσε ότι έπρεπε να επιλεγεί εξωκομματικός γραμματέας, όπως συνέβη τελικά με τον κ. Θαλάσση ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε επίσης ότι στο παρελθόν υπήρξε παρέμβαση και από τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού, Πάνο Σκουρλέτη, υπέρ άλλου υποψηφίου για τη θέση του ΓΓ την οποία όμως απέκρουσε.

«Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά. Γι’ αυτό και σήμερα το πρωί του είπαν: “στις 12 θα ανακοινώσουμε την παραίτησή σας”.  Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του και των  νέων ηθών» ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου σε ένα ακόμη tweet της. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα