Η Βουλή αναστέλλει τη λειτουργία της μέχρι τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα

Η Βουλή αναστέλλει τη λειτουργία της μέχρι τη Δευτέρα μετά το δημοψήφισμα
Ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης στην συζήτησης επί του σχεδίου νόμου "Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα" την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αποφασίστηκε η αναστολή των διεργασιών του ελληνικού κοινοβουλίου εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής

Αναστολή όλων των κοινοβουλευτικών εργασιών έως την ερχόμενη Δευτέρα αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η προεκλογική περίοδος έως την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Η απόφαση ελήφθη μετά από ομόφωνο αίτημα που κατέθεσαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Τρίτη (σ.σ. εκτός της ΝΔ που απείχε από την συνεδρίαση).

Ωστόσο κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος πρότεινε να συνεχιστούν οι εργασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα η ψήφιση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Ο ίδιος φέρεται να κατηγόρησε την κυβέρνηση πως καθυστερεί τη συζήτηση του σημαντικού σχεδίου νόμου ως «δώρο» στους ΑΝΕΛ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το αίτημα του ΠΑΣΟΚ έθεσε σε ψηφοφορία η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ωστόσο μειοψήφησε.

Πηγή: Aftodioikisi.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα