Ο Πάγκαλος και ο “τεμπέλικος τρόπος ζωής”

Ο Πάγκαλος και ο “τεμπέλικος τρόπος ζωής”
??d?? ????? ????? ?????õd? ???????? E?I?????? ????(EUROKINISSI / ??I??? EM?? Eurokinissi

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον "Ελεύθερο Τύπο". Στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος στην Τουρκία. Ακούστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας (Vid)

Στην ορθότητα των αποκαλύψεων της σχετικά με τα όσα είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη “Χουριέτ”, επιμένει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.

Η κόντρα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, με την εφημερίδα, αλλά και τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, προανήγγειλε αγωγές κατά όσων υποστηρίζουν ότι μίλησε για τεμπέληδες Έλληνες και εργατικούς Τούρκους και τόνισε ότι θεωρεί προσωπικά υπεύθυνο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τις επιθέσεις Μιχελάκη προς το πρόσωπό του.

Η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος σε ομιλία του στην Τουρκία.

Όπως μπορείτε να ακούσετε, ο Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει λόγο για “τεμπέλικο τρόπο ζωής” που μας οδήγησε στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα.

Η εφημερίδα επιμένει ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος ψεύδεται και υποστηρίζει ότι το ρεπορτάζ της βασίζεται σε όσα δημοσίευσε η “Χουριέτ”.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα