Ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΛΑΕ, με στόχο το αντιμνημονιακό τόξο

Ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΛΑΕ, με στόχο το αντιμνημονιακό τόξο
Απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του ασφαλιστικού από την Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων το Σάββατο 7 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το τριήμερο 24 με 26 Ιουλίου, σχεδόν παράλληλα με την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιεί η ΛΑΕ την ιδρυτική της συνδιάσκεψη. Ομιλία Λαφαζάνη την Παρασκευή

Ιδρυτική συνδιάσκεψη πραγματοποιεί στις 24 με 26 Ιουλίου η Λαϊκή Ενότητα, με στόχο τη δημιουργία του αντιμνημονιακού τόξου.

Η έναρξη της συνδιάσκεψης  θα γίνει την Παρασκευή στις τρεις το μεσημέρι, με χαιρετισμούς από  κόμματα και οργανώσεις του  αντιμνημονιακού τόξου, ενώ στις  7 το απόγευμα, θα συνεχιστεί, με την   πολιτική ομιλία  από τον Επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ενδιαφέρον έχει ότι η ιδρυτική συνδιάσκεψη της ΛΑΕ θα πραγματοποιείται σχεδόν παράλληλα με τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΛΑΕ: “Έπειτα  από  μια μεγάλη περίοδο εξαιρετικά περιεκτικού και γόνιμου διαλόγου, όχι μόνο  στο εσωτερικό  μας, αλλά και  με  τις ευρύτερες  κοινωνικές δυνάμεις, μέλη  από όλες τις γωνιές της χώρας, θα αποφασίσουμε από  κοινού για το  παρόν  και  το μέλλον μας, τον αντιμνημονιακό αγώνα, την αριστερά που εμείς  θέλουμε  και   οραματιζόμαστε,το  κίνημα και το ριζοσπαστικό – εναλλακτικό  σχέδιο ανατροπής  .

Ξεκινάμε  λοιπόν  την Παρασκευή, με  αισιοδοξία, δύναμη, επιμονή και θέληση.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα