Ηλιόπουλος για την επίθεση σε συνεργείο του Open: Παρακρατικές πρακτικές για τον περιορισμό της ενημέρωσης

Ηλιόπουλος για την επίθεση σε συνεργείο του Open: Παρακρατικές πρακτικές για τον περιορισμό της ενημέρωσης
Νάσος Ηλιόπουλος ΕΦΗ ΣΚΑΖΑ / EUROKINISSI

Να δώσει εξηγήσεις για την μη παρέμβαση της αστυνομίας κατά την επίθεση στο συνεργείο του Open που κάλυπτε τις φωτιές, καλεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού Open που κάλυπτε την μεγάλη φωτιά στους Θρακομακεδόνες σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε λόγο για παρακρατικές επιθέσεις με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης των πολιτών και για ερωτηματικά που προκύπτουν από τη μη παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ ζητά εξηγήσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχθηκαν δημοσιογράφοι και συνεργεία του τηλεοπτικού σταθμού Open. Μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά η μη παρέμβαση των αστυνομικών που βρισκόντουσαν στο σημείο, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι  που δέχτηκαν την επίθεση.

Περιμένουμε άμεσα εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη. Να είναι καθαρό προς κάθε κατεύθυνση ότι παρακρατικές πρακτικές με στόχο τον περιορισμό της ενημέρωσης των πολιτών δεν θα γίνουν ανεκτές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα