Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του
Eurokinissi

Για μια "μάταια προσπάθεια της κυβέρνησης να κρυφτεί από τις ευθύνες της" αναφορικά με τις υποθέσεις υποκλοπών, κάνει λόγο ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Υπεκφυγή από τις ευθύνες της, αναφορικά με τις υποθέσεις υποκλοπών, καταλογίζει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε απάντησή του σε προηγούμενες δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει για την κυβέρνηση ότι έχει χάσει κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση και ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευση του”.

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο αναδεικνύουν τον αυταρχισμό μια αδίστακτης κυβέρνησης.

Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έχει χάσει κάθε δημοκρατική νομιμοποίηση και ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευση του.

Η ανοικοδόμηση της κοινωνίας που αδυνατεί να βγάλει το μήνα επί Μητσοτάκη και η δημοκρατική αναγέννηση της χώρας θα είναι το έργο της προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Οικονόμου: ” Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση με ύβρεις συνδεδεμένες με περίεργες εποχές”

“Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή” είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα ότι προσπαθεί να “υποδαυλίσει την ένταση χρησιμοποιώντας ύβρεις και ατυχείς λέξεις συνδεδεμένες με αλλά εποχές”.

Συγκεκριμένα ο κ.Οικονόμου ανέφερε:

“Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015. Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version