Ηλιόπουλος: “Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί”

Ηλιόπουλος: “Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια και ζήτησε άμεσα μέτρα στήριξης των νησιών.

Για “εγκληματική ανευθυνότητα” της κυβέρνησης Μητσοτάκη που “έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί στην ανασφάλεια και την αθλιότητα” κάνει λόγο σε τηλεοπτική του δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, απαιτώντας “τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των νησιών, κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών, και αποσυμφόρηση”.

“Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες (σ.σ. Τετάρτη) η Μόρια καιγόταν. Η εγκληματική ανευθυνότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει καταδικάσει ένα ολόκληρο νησί στην ανασφάλεια και την αθλιότητα”, αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι “ο σχεδιασμός για τη δημιουργία κλειστών δομών κλειστών δομών, δομών που δεν χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση -παραβιάζοντας το ευρωπαϊκό κεκτημένο- και θα χρυσοπληρώσει ο ελληνικός λαός, θα μετατρέψει τα νησιά σε φυλακές”.

Ο Ν. Ηλιόπουλος απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη “να σταματήσει να σχεδιάζει με μοναδικό κριτήριο την κάλυψη της ακροδεξιάς προεκλογικής της ρητορικής. Απαιτούμε τώρα άμεσα μέτρα στήριξης των νησιών, κάλυψη όλων των υγειονομικών αναγκών, και αποσυμφόρηση” “Η μοναδική λύση είναι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη”, καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα