Ηλιόπουλος: Καλώ τους συνυποψηφίους μου σε διάλογο χωρίς όρους και προϋποθέσεις

Ηλιόπουλος: Καλώ τους συνυποψηφίους μου σε διάλογο χωρίς όρους και προϋποθέσεις

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και άσκησε κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη ζητώντας να απαντήσει εάν συμφωνεί με το ένα προς 5 στο Δημόσιο.

Πιο κοντά πολιτικά δήλωσε ότι βρίσκεται με τον Παύλο Γερουλάνο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος.

Όπως είπε στον News 24/7 στους 88,6 ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, εάν εκλεγόταν στο Δήμο Αθηναίων θεωρεί ότι θα είχε στήριξη από την παράταξη Γερουλάνου.

Αντίθετα, άσκησε κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη ζητώντας του να απαντήσει εάν συμφωνεί με το ένα προς 5 στο Δημόσιο.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Νάσος Ηλιόπουλος για το ζήτημα των σκουπιδιών στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση γιατί όπως είπε η πόλη θα έχει πρόβλημα όταν κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Διευκρίνισε ότι στην Φυλή πηγαίνει για ταφή το 92% των σκουπιδιών από το 25% που θα έπρεπε.

Χαρακτήρισε επίσης λάθος κίνηση το να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου, ζήτησε να μπουν όρια στη χρήση του Airbnb, πρότεινε κίνητρα ούτως ώστε να ενισχυθεί η εμπορική χρήση και η ενοικίαση κτιρίων, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον Ελαιώνα.

Θεωρεί επίσης θετική τη συναίνεση μεταξύ των υποψηφίων για την τοξικο-εξαρτηση, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση με καταστολή έχει αποτύχει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα