Ηλιόπουλος: Ο Μπακογιάννης βλέπει το δήμο Αθηναίων ως σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα

Ηλιόπουλος: Ο Μπακογιάννης βλέπει το δήμο Αθηναίων ως σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος Eurokinissi

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για τη δράση του Ρουβίκωνα

“Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει βασικό θέμα στη δημόσια συζήτηση η δράση του Ρουβίκωνα” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Δεν θεωρώ -συνέχισε- ότι είναι αυτό το βασικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα από τις μπογιές και τα τρικάκια του Ρουβίκωνα”. “Δεν θεωρώ -πρόσθεσε- ότι τα Εξάρχεια είναι άβατο, το Σαββατοκύριακο έχουν 15.000 επισκέπτες και η αστυνομία έχει εξαρθρώσει σπείρες σ αυτή την περιοχή”.

Κατά τον κ. Ηλιόπουλο “η ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς είναι το σωστό ανακλαστικό για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Ολα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάσταση στην εγκληματικότητα την περίοδο 2015-2018 είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περίοδο 2012-2014”. Υποστήριξε ότι “στο θέμα της τοξικοεξάρτησης πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες σχετικά με την προστατευόμενη χρήση ουσιών”.

“Μένω μερικά μέτρα μακριά από τον Αγ. Παντελεήμονα, ανέφερε, στα κάτω Πατήσια. Είναι πολύ πιο ασφαλείς αυτές οι περιοχές χωρίς τη δράση της Χρυσής Αυγής”. Υποστήριξε ότι “το 2018 δεν δεν έγινε ούτε ένα έργο ηλεκτροφωτισμού” ενώ αναφέρθηκε σε “τεράστια παιχνίδια real estate γύρω από το airbnb”. Τάχθηκε εναντίον της πρότασης του Κ. Μπακογιάννη για τη μεταφορά της αρχιτεκτονικής σχολής του Πολυτεχνείου από τη Στουρνάρη”. Μιλώντας για τους συνυποψηφίους του είπε ότι “ο κ. Μπακογιάννης θέλει να συνεχίσει μια παράδοση που θέλει τον δήμο Αθηναίων ως σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα”. Για τον Π. Γερουλάνο είπε ότι μειονέκτημα για την υποψηφιότητά του είναι ότι εμφανίζεται ως συνεχιστής της δημοτικής κληρονομιάς του κ. Καμίνη. Κατά την άποψή του “η φράση που συνοψίζει τη δημαρχία Καμίνη είναι η χαμένη ευκαιρία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα