Ιωάννης Βαρβιτσιώτης για Παπούλια: “Συγκέντρωσε τη διαρκή αναγνώριση του ιστορικού του μέλλοντος”

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης για Παπούλια: “Συγκέντρωσε τη διαρκή αναγνώριση του ιστορικού του μέλλοντος”
Ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης SOOC

Τη συγκίνηση και τη θλίψη του εξέφρασε με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στον θάνατο του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

“Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετώ σήμερα τον Κάρολο Παπούλια. Τον δημοκράτη πολιτικό που η μετριοπάθεια και η σύνεση του λόγου του απεδείκνυαν διαρκώς την ένταση με την οποία αφοσιώθηκε στο καλό της Πατρίδας”, ανέφερε ο πρώην υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωσή του για τον θάνατο του Καρόλου Παπούλια.

“Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που, σε περιόδους λαϊκισμού και καλλιεργούμενου διχασμού, διαχειρίστηκε με πραότητα και σύνεση τις δημαγωγικές προκλήσεις της εποχής, προς όφελος του ρεαλισμού και της αλήθειας”, ανέφερε.

“Τον δημόσιο άνδρα που συγκέντρωσε στο πρόσωπό του, όχι μόνο την δεκαετή εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας, αλλά και την διαρκή αναγνώριση του ιστορικού του μέλλοντος”.

“Τον προσωπικό φίλο και συνομιλητή με τον οποίο επιτυγχάναμε πάντα να υποβαθμίζουμε την πόλωση και τις διαφωνίες και να αναδεικνύουμε τα σημεία εκείνα της Εθνικής Συνεννόησης, που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας”, πρόσθεσε.

“Στη σύζυγό του και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα