Καϊλή: “Ανήθικος ο σύντροφος που δεν με σεβάστηκε σαν γυναίκα”

Καϊλή: “Ανήθικος ο σύντροφος που δεν με σεβάστηκε σαν γυναίκα”
ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σήμερα άφησε η Εύα Καϊλή. Επίθεση στον "σύντροφο" για την "καλτσοδέτα". "Αλλάζουν τα δεδομένα από ώρα σε ώρα", είπε (Vids)

“Θεώρησα λάθος και τη στιγμή και το ερώτημα. Αισθάνομαι, ότι για όσα εξέφρασα δικαιώθηκα πλήρως από τις εξελίξεις. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον, πράγμα που πρέπει να συνεκτιμήσω τις επόμενες ώρες”, είπε προσερχόμενη στο Κοινοβούλιο.

“Λέχθηκαν και γράφτηκαν πολλά για μένα, από συντρόφους υποτίθεται, μάλλον επειδή είμαι γυναίκα. Εγώ λυπάμαι πολύ για λογαριασμό τους”, τόνισε.

Δείτε live τις ομιλίες και την ψηφοφορία από τη νέα πλατφόρμα live blogging του NEWS 247.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης ζήτησε, να τηρηθούν οι δεσμεύσεις, για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία.

“Αν μιλάμε για το καλό της χώρας, όλα είναι ρευστά. Δεν έχω καμία εμμονή. Πρέπει να μπουν όλα στο τραπέζι. Οι εξελίξεις είναι συνεχείς”, είπε.

“Περιμένω τον πρωθυπουργό για να πάρω τις αποφάσεις μου”

Λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού και την ονομαστική ψηφοφορία για την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η κα Καϊλή επιτέθηκε στους εν ενεργεία και μη υπουργούς και κάλεσε τους συναδέλφους της να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

“Η απόφαση διενέργειας δημοψηφίσματος μηδένισε την αξιοπιστία μας στην κοινωνία, Ευτυχώς απεσύρθη, έστω και την ύστατη στιγμή”, είπε.

Ευχήθηκε ακόμη, η ελπίδα ότι θα δούμε κάποια στιγμή το φως στο τούνελ, να άξιζε το βάρος που σήκωσε “αυτή η κυβέρνηση για τα λάθη του παρελθόντος”.

“Ακούω συναδέλφους να εκβιάζουν με αδικαιολόγητο ήθος και ύφος τις συνειδήσεις μας. Ακούω συναδέλφους μου να στρουνθοκαμηλίζουν. Ακούω συναδέλφους μου να μιλάνε ακόμα κομματικά και πολωτικά.

Κάναμε λάθη και παραλείψεις. Ελπίζω να μην ήταν από πρόθεση. Ας δώσουμε το παράδειγμα κάνοντας δύο βήματα πίσω, για να κάνουμε ένα βήμα μπρος.

Ακόμη, έκανε έκκληση στην αντιπολίτευση, να ξεπεράσει τις εσωκομματικές της τάσεις. “Κανείς δεν είναι αμέτοχος. Θα κριθούμε για τη συμπεριφορά μας στα κακώς κείμενα”, τόνισε.

“Η σημερινή ψήφος δεν είναι ούτε απλά ψήφος εμπιστοσύνης ούτε είναι δεδομένη. Είναι ψήφος εθνικής ανάγκης. Όλα είναι ρευστά κι εγώ περιμένω να ακούσω τον πρωθυπουργό για να πάρω τις δικές μου αποφάσεις”, κατέληξε.

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα