Καϊλή: “Άλλοι δέκα βουλευτές διαφωνούν με το δημοψήφισμα”

Καϊλή: “Άλλοι δέκα βουλευτές διαφωνούν με το δημοψήφισμα”
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΪΛΗ ΕΥΑ MotionTeam

Την πρόθεση της να μην παραιτηθεί εξέφρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, μία ημέρα μετά την επιστολή της προς τον κ. Παπανδρέου, με την οποία ζητά τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με άλλον πρωθυπουργό (Vid)

Σε δηλώσεις της σήμερα, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κ. Καϊλή ανέφερε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 ακόμη βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι στο ίδιο κλίμα με εκείνη.

Ερωτηθείσα για το τι στάση θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την Παρασκευή, δήλωσε πως περιμένει να δει τι θα ειπωθεί σήμερα στη σύνοδο στις Κάννες, πριν αποφασίσει.

Χθες, η βουλευτής Θεσσαλονίκης σε επιστολή της προς τον κ. Παπανδρέου ζήτησε τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με άλλο πρωθυπουργό, ενώ τόνισε πως “το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ουσιαστικά ακυρώνει την συμφωνία της 26ης Οκτώβρη και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία”.

Διαβάστε όσα συνέβησαν την Τρίτη από τη νέα πλατφόρμα live blogging του News247 .

Σε άλλη περίπτωση, αν η κυβέρνηση επιμείνει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ξεκαθάρισε ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί, αφήνοντας την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με 151 βουλευτές, μετά την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτή Μιλένας Αποστολάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα