Κακλαμάνης: Με εσωτερική ψηφοφορία το ‘ναι’ ή ‘όχι’ στην όποια λύση

Κακλαμάνης: Με εσωτερική ψηφοφορία το ‘ναι’ ή ‘όχι’ στην όποια λύση
Discussion about the new carrier of State Television at the communications committee of the Greek Parliament in Athens on July 11, 2013 / SOOC

Έχοντας δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ο βουλευτής της Ν.Δ δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να λάβει υπ' όψη τους πολίτες που έλαβαν μέρος.

“Η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιαστεί στη Βουλή με ενιαία θέση, η μειοψηφούσα άποψη θα πειθαρχήσει στην απόφαση της πλειοψηφίας και θα κάνουμε γνωστή τη θέση μας την κρίσιμη ώρα. Η διαφορά μας με την κυβέρνηση είναι ότι εκείνη βάζει μπροστά το όνομα και πίσω το πακέτο του αλυτρωτισμού” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Πρόσθεσε ότι το συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό ήταν πολύ μεγάλο και σημείωσε ότι στη συγκέντρωση της Κυριακής (5 Φεβρουαρίου), συγκριτικά με παλαιότερες μεγάλες συγκεντρώσεις, ειδικά της περιόδου της μεγάληςπολιτικής κόντρας Ανδρέα Παπανδρέου – Κωνσταντίνου Μητσοτάκη οι οποίες ήταν “σκηνοθετημένες”, η ειδοποιός διαφορά ήταν ότι “σκηνοθέτης” ήταν ο ίδιος ο λαός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα