Κακλαμάνης: Όχι σε διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων Σημίτη

ÓõæÞôçóç ôçò õð? áñéè. 26/20/18.4.2016 åðßêáéñçò åðåñþôçóçò, áñìïäéüôçôáò ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí, 44 Âïõëåõôþí ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôçò ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ, ìå èÝìá: «ÆçôÞìáôá ëåéôïõñãßáò ôçò öïñïëïãéêÞò äéïßêçóçò êáé áðïôåëåóìáôéêüôçôáò ôùí öïñïëïãéêþí åëÝã÷ùí êáé ìç÷áíéóìþí ãéá ôïí ðåñéïñéóìü ôçò öïñïäéáöõãÞò»// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÁÍÔÉÐÑÏÅÄÑÏÓ ÍÉÊÇÔÁÓ ÊÁÊËÁÌÁÍÇÓ .(Eurokinissi-ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)
ÓõæÞôçóç ôçò õð? áñéè. 26/20/18.4.2016 åðßêáéñçò åðåñþôçóçò, áñìïäéüôçôáò ôïõ Õðïõñãåßïõ Ïéêïíïìéêþí, 44 Âïõëåõôþí ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôçò ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ, ìå èÝìá: «ÆçôÞìáôá ëåéôïõñãßáò ôçò öïñïëïãéêÞò äéïßêçóçò êáé áðïôåëåóìáôéêüôçôáò ôùí öïñïëïãéêþí åëÝã÷ùí êáé ìç÷áíéóìþí ãéá ôïí ðåñéïñéóìü ôçò öïñïäéáöõãÞò»// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ Ï ÁÍÔÉÐÑÏÅÄÑÏÓ ÍÉÊÇÔÁÓ ÊÁÊËÁÌÁÍÇÓ .(Eurokinissi-ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ) EUROKINISSI

Αντίθετος σε διεύρυνση της ΝΔ με στελέχη των κυβερνήσεων Σημίτη δηλώνει ο Νικ. Κακλαμάνης σε συνέντευξή του

Την αντίθεσή του σε προσπάθεια διεύρυνσης της ΝΔ προς στελέχη των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Κληθείς να σχολιάσει “τα ανοίγματα που γίνονται από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το ΠΑΣΟΚ και προς τα -αποκαλούμενα από ορισμένους- «ορφανά του Κώστα Σημίτη»” ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει την απορία: «Έχετε ακούσει κανένα από αυτά, που κάποιοι αποκαλούν “ορφανά του κ. Σημίτη”, να εκφράζει την επιθυμία να στοιχηθεί με τη ΝΔ; Εγώ δεν ξέρω κάποιο. Το αντίθετο θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα "ορφανά" υβρίζουν την παράταξή μας και μας κουνούν το δάχτυλο για τις ευθύνες διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή. Είναι πραγματικά απίστευτο. Θα έπρεπε να ντρέπονται, αφού ανήκουν στο κόμμα που άνοιξε τον δρόμο για τα μνημόνια».

Ο ίδιος σημειώνει ότι προτιμά η διεύρυνση του κόμματος να γίνει προς τον χώρο της πατριωτικής Δεξιάς, όπου «βρέθηκαν περίπου 1 εκατομμύριο ψηφοφόροι μας από το 2009 και παραμένουν ακόμη. Οι μισοί να επιστρέψουν πίσω, δεν χρειαζόμαστε ούτε δεκανίκια ούτε “ορφανά” για να φτάσουμε στην αυτοδυναμία».

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτηρίζει τον Κώστα Καραμανλή «κλειδί» για την αυτοδυναμία της ΝΔ και «το πιο δυνατό χαρτί του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να φύγει το συντομότερο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», ενώ προσθέτει πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ «αποτελεί κεφάλαιο και εγγύηση ενότητας για την πατρίδα, αφού η πολιτική ηθική του δεν αμφισβητείται από τη συντριπτική πλειονότητα του λαού».


SHARE: