Καλαντζής: "Ουδεμία παράβαση νόμου στο πόθεν έσχες του Ν. Μηταράκη"

ΑΘΗΝΑ-O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης έκανε δηλώσεις σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου  αναφορικά με το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης έκανε δηλώσεις σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου αναφορικά με το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για το αποτέλεσμα των ελέγχων στο πόθεν έσχες του υφυπουργού Ανάπτυξης

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου των Οικονομικών των Κομμάτων και των Βουλευτών, Γιώργος Καλαντζής, ερωτηθείς για το θέμα που αφορά στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη, δήλωσε:

«Ο κύριος υφυπουργός υπέβαλε για πρώτη φορά δήλωση "πόθεν έσχες" το έτος 2012, όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του. Έγινε έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές- ελεγκτές και από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και δεν εντοπίστηκε καμία παράβαση του σχετικού νόμου».

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης είχε δηλώσει, με γραπτή ανακοίνωσή του ότι:

«Ζήτησα και έλαβα από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής των Ελλήνων, την Έκθεση Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών, η οποία επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ορθότητα της δήλωσης περιουσιακής μου κατάστασης».

Όπως προσθέτει, δημοσιεύματα περί του αντιθέτου, «έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν για πολιτικούς λόγους αμφιβολίες για το ήθος μου. Όμως ο κόσμος γνωρίζει ότι γύρισα στην Ελλάδα, μετά από μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα. Επέλεξα να γυρίσω, χωρίς να ανήκω σε παρέες ή πολιτικές οικογένειες, χωρίς εξαρτήσεις και αυτό κάποιους ενοχλεί. Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα τους κρίνει».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηταράκης: Το διαμέρισμα 139 τ.μ. στο Λονδίνο το απέκτησα όταν ζούσα στην Αγγλία

SHARE:

24Media Network