Καμίνης: Ανέβασε βίντεο από live ομιλία με επιτήδειο τηλεφωνικής απάτης

Καμίνης: Ανέβασε βίντεο από live ομιλία με επιτήδειο τηλεφωνικής απάτης
Ο Γιώργος Καμίνης Eurokinissi

Την ώρα της συνάντησης με θύματα εξαπάτησης, συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Η συνομιλία δείχνει πώς δρουν οι επιτήδειοι.

Ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο μαρτυρά τη συχνότητα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι επιτήδειοι μέσω τηλεφώνου για να εξαπατήσουν τον κόσμο, συνέβη κατά τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Καμίνης, κατά σύμπτωση, με άτομα που έχουν υπάρξει θύματα τηλεφωνικής απάτης!

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτησή του, συνεργάτης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό, ο οποίος προερχόταν από το εξωτερικό με κωδικό “39”.

Ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στον συνεργάτη του κ. Καμίνη και τον επιτήδειο που προσπαθούσε να τον πείσει να “επενδύσει” χρήματα, καταθέτοντας στην τράπεζα κάποιο ποσό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να διαπιστώσετε τον τρόπο με τον οποίο οι επιτήδειοι προσπαθούν να «καθοδηγήσουν» το θύμα ώστε να καταθέσει κάποιο ποσό, αποφεύγοντας να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ή να γίνουν συγκεκριμένοι για τις αποδόσεις των «επενδύσεων»”, έγραψε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα