Καμίνης: Καλός δήμαρχος θα είναι αυτός που θα χτίσει πάνω σε ότι άφησε ο προηγούμενος

Καμίνης: Καλός δήμαρχος θα είναι αυτός που θα χτίσει πάνω σε ότι άφησε ο προηγούμενος
Ο Γιώργος Καμίνης Eurokinissi

Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για το πολιτικό κόστος από τις απολύσεις στον Αθήνα 9,84 καθώς και για τους πιθανούς διαδόχους του στο Δήμο.

“Πληρώνω ακόμη το τίμημα για τις απολύσεις στον 9,84” είπε μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Και εξήγησε: “Ο 9,84 είχε 400 άτομα προσωπικό όταν ανέλαβα, δεν είχαν πού να κάτσουν. Είχε προϋπολογισμό 17 εκατ. ευρώ. Εφυγαν 80 δημοσιογράφοι. Κάναμε εξυγίανση και αναλάβαμε τεράστιο πολιτικό κόστος. Καταβάλλουμε για οκτώ χρόνια κάθε μέρα το τίμημα της τομής που κάναμε”.

“Ιδεολογικά και πολιτικά -συνέχισε- στηρίζω τον κ. Γερουλάνο. Δεν βλέπω εχθρικά τον κ. Μπακογιάννη. Μένει να φανεί αν θα είναι καλός δήμαρχος ο κ. Μπακογιάννης. Καλός δήμαρχος θα είναι αυτός που θα χτίσει πάνω σε ό,τι του έχει αφήσει ο προηγούμενος. Αφήνουμε πάνω από 200 εκ πόρους, με μειωμένα τα τραπεζικά δάνεια και σχέδιο για την πόλη. Είχαμε χρέη 220 εκ όταν ανέλαβα εγώ. Το προσωπικό του Δήμου μειώθηκε στο μισό”.

Μιλώντας για την πορεία του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε λάθος την αποχώρηση του Ποταμιού και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά θα δικαιωθούν οι προσδοκίες των πολιτών. Κατά την άποψή του, “δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον Κ.Σημίτη να απολογηθεί για το τι έκανε ο ένας ή ο άλλος υπουργός. Κάποια στιγμή θα γίνει η αποτίμηση της πρωθυπουργικής του θητείας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα