Καμμένος για Νικολόπουλο: ‘Ναι’ στο πολυνομοσχέδιο αλλιώς να παραιτηθεί

Καμμένος για Νικολόπουλο: ‘Ναι’ στο πολυνομοσχέδιο αλλιώς να παραιτηθεί
Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Προειδοποίηση Καμμένου προς τον Νίκο Νικολόπουλο, που διαφοροποίησε τη θέση του από την κυβέρνηση, ενόψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου

“Ο κ. Νικολόπουλος εξελέγη γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα”, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, προειδοποιώντας τον βουλευτή του κόμματος, για επικείμενη παράδοση της έδρας του, σε περίπτωση που δεν θα υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, στη Βουλή, την Πέμπτη.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

“Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος εξελέγη στις τελευταίες εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γνωρίζοντας τα προαπαιτούμενα.

Ελπίζω να μην εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον ελληνικό λαό. Διαφορετικά οφείλει να παραδώσει την έδρα του”.

Υπενθυμίζεται, πως σε δηλώσεις του στον ANT1, ο κ. Νικολόπουλος είπε: “Κάποιοι από εμάς είμαστε στη βουλή εκπροσωπώντας μία μερίδα της κοινωνίας που πίστεψε ότι θα υπερασπιστούμε τις κόκκινες γραμμές μας, αλλά για άλλη μία φορά κάποιοι προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί την προστασία της πρώτης κατοικίας”.

Όπως δήλωσε διαφωνεί με τις διατάξεις για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προσθέτοντας ότι την ίδια στάση θα κρατήσει και για το Ασφαλιστικό.

“Το πολύ ένας στους δέκα δανειολήπτες θα καλυφθεί από το νόμο για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εμείς όμως δεν υποσχεθήκαμε αυτό όταν λέγαμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Όταν κάποιος μιλάει για απόλυτη διαγραφή χρεών και σεισάχθεια, θα πρέπει να αισθάνεται υπόλογος εάν ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο”, συνέχισε.

“Πρέπει να σοβαρευτούν κάποιοι όταν διαπραγματεύονται και θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις δεσμεύσεις τους προς τον λαό. Εγώ όμως επειδή ακριβώς το ίδιο έκανα όταν πρώτος άνοιξα τον χορό στην κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, είναι το ελάχιστο που μπορώ να ξανακάνω”, σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα