Καμμένος: Η ‘συμμορία Σημίτη’ συνδιαλέγεται με τη ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης

Καμμένος: Η ‘συμμορία Σημίτη’ συνδιαλέγεται με τη ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης
Ο Πάνος Καμμένος στο βήμα της Βουλής Eurokinissi

Μίλησε για «ομερτά» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε Υγεία-Εξοπλιστικά. Υπενθύμισε πως η Ντόρα Μπακογιάννη το 2011 είχε ζητήσει εξεταστική για την Υγεία από το 2001 και μετά.

Σκληρή επίθεση σε στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη και στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος στη Βουλή καταλογιζοντάς τους ότι συνεργάζονται κατά της σημερινής κυβέρνησης για να μην προχωρήσει η έρευνα των σκανδάλων της Υγείας και των Εξοπλιστικών. 

«Όπως αποδεικνύεται η τότε “συμμορία Σημίτη” είναι σήμερα εκείνη η πολιτική ομάδα η οποία στηρίζει τη ΝΔ και συνδιαλέγονται μαζί προκειμένου να αποτελέσουν  κοινή δύναμη και να πλήξουν την κυβέρνηση που αποφάσισε να χτυπήσει τη διαπλοκή και τη διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση της πρότασης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει σκανδαλώδεις υποθέσεις της περιόδου 1997-2015. Μάλιστα ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι έχουν κηρύξει «ομερτά» για τη συγκάλυψη των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας αλλά και των εξοπλιστικών. Τους καταλόγισε, μάλιστα ότι διαπνέονται από τη λογική «πάμε μάγκες να τα βρούμε για να μην ανοίξει μύτη».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε, όμως, επίθεση και στην τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλύπτοντας ότι το 2011 ως αρχηγός του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία είχε καταθέσει πρόταση συγκρότησης Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία που θα αφορούσε την περίοδο από το 2001 μέχρι τότε. Υποστήριξε, μάλιστα, επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα του Βήματος ότι η πρόταση αυτή έστελνε προειδοποιητικό μήνυμα στην τότε κυβέρνηση να μην την εμπλέξει στην υπόθεση της Siemens.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα