Καμμένος: Οι σκέψεις μας στους δύο στρατιωτικούς

Ο υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος
Ο υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος EUROKINISSI

"Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι σύντομα κοντά μας" ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για το Πάσχα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν υπό κράτηση στις φυλακές της Αδριανούπολης αναφέρεται ο Πάνος Καμμένος στο μήνυμά του για το Πάσχα.

«Οι σκέψεις όλων μας, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, είναι κοντά στα δύο στελέχη μας που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους, εξαιτίας της ομηρίας που τους επέβαλε χωρίς δίκη και κατά παράβαση κάθε συνθήκης, λογικής και εθιμικού δικαίου για τέτοιες περιπτώσεις, το τουρκικό καθεστώς. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να είναι σύντομα κοντά μας» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Εύχομαι τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, εμφορούμενοι από τις πανανθρώπινες αξίες της Ορθοδοξίας,εσείς που προασπίζετε την εθνική ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας, να συνεχίσετε να πορεύεστε με πίστη και όραμα για μια Ελλάδα αντάξια των προσδοκιών μας. Η Ανάσταση Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να φέρει σε εσάς και τους οικείους σας, υγεία, πρόοδο και κάθε ευτυχία» τονίζει ακόμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλληνες στρατιωτικοί, ΑΝΕΛ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια να γυρίσουν οι δύο στρατιωτικοί

Πάσχα στη φυλακή για τους δύο Έλληνες: Επικοινώνησε με τους γονείς ο Κουβέλης

Έλληνες στρατιωτικοί: Το συγκινητικό "ευχαριστώ" των γονιών τους

Παρέμβαση Τσίπρα για τους δύο Έλληνες: Άγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας

Τους δύο στρατιωτικούς επισκέφθηκαν σήμερα οι γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης

ADVERTISING

SHARE: