Καμμένος: Όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίζουμε

Καμμένος: Όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίζουμε

Οι πρώην κυβερνήτες στεναχωριούνται γιατί δεν είναι πιο βαριά τα μέτρα, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος

Από εδώ και πέρα, όσο μας στηρίζει ο ελληνικός λαός, θα σας τσακίζουμε, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε πολλές φορές ότι είναι πρόθυμος να θέσει προς έγκριση στο Σώμα την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, και απευθυνόμενος στα άλλα κόμματα, είπε ότι «έχουμε καθήκον όλοι μαζί, να οδηγήσουμε αυτούς που κλέψανε στο να λογοδοτήσουν». Στο ίδιο δε, πλαίσιο, κάλεσε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, «να μην καλύπτει» τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο κ. Καμμένος παρατήρησε πως ορισμένοι στεναχωριούνται που δεν είναι πιο βαριά τα μέτρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «νόμιζα ότι σήμερα που οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι σε άδεια, θα γινόταν άλλη συζήτηση. Αλλά είδα μια εμμονή να μη συζητούμε για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ή για το ότι δεν υπάρχει ως προαπαιτούμενο η φορολόγηση των αγροτών».

«'Ακουσα για την 'Αμυνα. Ότι κάνουμε διορισμούς. Καταργήσαμε όλα τα ρουσφέτια του παρελθόντος: δε υπάρχει το Ινστιτούτο Αμυντικών Μελετών με 100 καθηγητάδες να τα αρπάζουν - και οι οπλίτες υπηρετούν στα σύνορα, οι μονάδες στα σύνορα είναι πλέον επανδρωμένες» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.Επιπλέον, ο κ. Καμμένος καυτηρίασε το γεγονός ότι «όταν ήταν ο πρωθυπουργός στο Eurogroup, απ' έξω κάποιοι άλλοι λέγανε ¨δώστα όλα¨. Δώσε την 'Αμυνα, δώσε τα νησιά, δώσε τη φορολογία στους αγρότες¨».

Αντιπαράθεση Βενιζέλου - Καμμένου

¨Είμαι θιγμένος, γιατί αναγκάζομαι για λόγους εθνικής ανάγκης να παρέχω την ανοχή μου στην κυβέρνηση¨ απάντησε ο κ. Βενιζέλος - και ζήτησε δέσμευση από την πλευρά του πρωθυπουργού για το χρονοδιάγραμμα της διαπραγμάτευσης.

Ανταπαντώντας στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ¨αν νομίζει ότι αν ψηφίσει σήμερα, θα ξεχάσουμε την υπόθεση με τα υποβρύχια και τα 500 εκατ. στον δήθεν επενδυτή που εξαφανίστηκε, κάνει λάθος. Δεν θα γίνει καμία συναλλαγή. Μην ψηφίσετε αν δεν θέλετε, ρίξτε την κυβέρνηση¨ είπε απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός. Για διαφανή και υγιή σύμβαση επί των ημερών του έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. ¨Σταματήστε αυτά τα κόλπα, δεν περνάνε σε μένα. Και κοιτάξτε τι κάνετε στη χώρα¨ ανταπάντησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα

SHARE: