Καραγιαννίδης για την επίθεση στο σπίτι του: Έχουν ξεσαλώσει

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης
Ο Χρήστος Καραγιαννίδης EUROKINISSI

"Δεν ξέρω αν είναι καθοδηγούμενα αυτά τα επεισόδια, σίγουρα είναι υποδαυλιζόμενα" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στο σπίτι του.

Για την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του μίλησε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: "Τη διαμαρτυρία την καταλαβαίνω όταν γίνεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. 150 άτομα μαζεύτηκαν στην πλατεία της Δράμας και ήρθαν στο σπίτι μου. Ακούστηκαν υβριστικά πράγματα, σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, και αποχώρησαν. Είναι παρακρατικοί και ακροδεξιοί. Φώναζαν "νύχτα θα έρθουμε να σε βρούμε". Έχω καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων για απειλές που έχω δεχθεί μέσω facebook. Έχουν ξεσαλώσει. Έχει διαταχθεί έρευνα από την εισαγγελία. Δεν έχει συμβεί ποτέ να πηγαίνουν ορδές στα σπίτια. Δεν ξέρω αν είναι καθοδηγούμενα αυτά τα επεισόδια, σίγουρα είναι υποδαυλιζόμενα. Καταδικάζαμε πάντα οποιαδήποτε ανάλογη ενέργεια έγινε εναντίον βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Όταν μιλούν για προδοσία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θα πρέπει να αναλογίζονται και τις συνέπειες. Λυπάμαι για τη στροφή του Π. Καμμένου. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην ξεκατινιαστούμε. Να μην λασπώσουμε τη συνεργασία που είχαμε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καραγιαννίδης: Οι επιθέσεις σε βουλευτές αποτέλεσμα εμπρηστικών δηλώσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Συνθήματα και συγκρούσεις έξω από τα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Δράμα και Κατερίνη

SHARE: