Καραγκούνης: Η πρωτιά της ΝΔ είναι παγιωμένη

O αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης
O αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης EUROKINISSI

"Όποτε και να γίνουν εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη και ίσως αυτοδύναμη", υπογράμμισε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή των Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλου ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης

"Η πρωτιά της ΝΔ είναι παγιωμένη" είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Βρε καλώς τους" με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της ALCO για το News24/7.

Ο κ. Καραγκούνης υπογράμμισε ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει να δώσει κάτι άλλο και σημείωσε ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτη, ίσως και αυτοδύναμη.

Για την υπόθεση Novartis είπε ότι είναι σκάνδαλο λόγω της υπερτιμολόγησης εδώ και πολλά χρόνια, σημειώνοντας ότι καταδικάζει το πάρτι που γινόταν, αλλά κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε επικοινωνιακό σόου με το όλο θέμα.

Όπως είπε, η υπόθεση γυρίζει στην δικαιοσύνη. "Η κυβέρνηση έριξε στην αρένα 10 πολιτικά πρόσωπα για επικοινωνιακούς λόγους, δεν ήθελε την αναζήτηση ευθυνών γι' αυτό και δεν κάλεσε τους μάρτυρες", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καραγκούνης, πρόσθεσε μάλιστα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, έλεγε να δοθούν κι άλλα χρήματα, και τώρα που είναι στην κυβέρνηση μιλά για σκάνδαλο.

Για τα εθνικά θέματα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα, καλώντας τους πολίτες να δουν τι έγινε τα τρία τελευταία χρόνια σε Σκοπιανό, Αλβανικό και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας πως "αν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να τα καταφέρει, να φύγει".

Αναφερόμενος δε στην οικονομία και στις δηλώσεις Τσίπρα από το Καστελόριζο, είπε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να συνεχιστεί το μνημόνιο με μια καινοτομία: Να υπάρχουν μέτρα χωρίς να έρχονται λεφτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοσκόπηση ΑLCO για το News 24/7: Στο 4,7% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

ADVERTISING

SHARE: