Καραμανλής: Σε ομηρία 100.000 εκπαιδευτές και υποψήφιοι οδηγοί με ευθύνη της κυβέρνησης

Κώστας Καραμανλής
Κώστας Καραμανλής EUROKINISSI

Στο υπουργείο η ευθύνη για τη μη διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης, τονίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ, σχολιάζοντας τη χθεσινή κυβερνητική επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.

Η αποκλειστική ευθύνη για τη διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης ανήκει στην κυβέρνηση, τονίζει με ανακοίνωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής.

“Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με μια κατάπτυστη ανακοίνωσή του δεν δίστασε χθες να επιτεθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης και να επιρρίψει σε αυτή την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης” αναφέρει ειδικότερα ο κ. Καραμανλής.

“Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκρύψει ότι η ευθύνη για το αδιέξοδο αυτό οφείλεται στις δικές της επιλογές. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει απαντήσει ακόμη στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, τα οποία και επαναλαμβάνουμε:

Για ποιο λόγο επέβαλε στον πρόσφατο νόμο τις ασφαλιστικές καλύψεις που αυτή τη στιγμή καμία ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μας δεν προσφέρει; Σε ποιες -ανύπαρκτες- πίστες θα διεξαχθούν οι εξετάσεις; Για ποιο λόγο επέβαλε ένα σύστημα καταγραφής και απ’ ευθείας μετάδοσης που τεχνικά είναι αδύνατον να λειτουργήσει;” προσθέτει και καταλήγει:

“Οι 100.000 εκπαιδευτές και υποψήφιοι οδηγοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν σήμερα έχουν βρεθεί σε ομηρία, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα νομοθετικά γονατογραφήματα της κυβέρνησης”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: