Καραθανασόπουλος για υποκλοπές: “Εσπευσμένο κλείσιμο – κουκούλωμα της Εξεταστικής με ευθύνη της ΝΔ”

Διαβάζεται σε 2'
Καραθανασόπουλος για υποκλοπές: “Εσπευσμένο κλείσιμο – κουκούλωμα της Εξεταστικής με ευθύνη της ΝΔ”
Νίκος Καραθανασόπουλος eurokinissi

Σφοδρότατη επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Νίκος Καραθανόπουλος, κατηγορώντας για “εσπευσμένο κλείσιμο – κουκούλωμα της Εξεταστικής”.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής Νίκος Καραθανασόπουλος, μετά την απόφαση για ολοκλήρωση της εξέτασης μαρτύρων που ελήφθη από τους βουλευτές της πλειοψηφίας, έκανε λόγο για «επιτροπή-παρωδία» και «εσπευσμένο κλείσιμο/κουκούλωμα» «με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας», ενώ σημειώνει ότι «το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στοιχεία και την αλήθεια στον λαό».

Συγκεκριμένα ο κ. Καραθανασόπουλος δήλωσε:

«Καταγγέλλουμε το εσπευσμένο κλείσιμο/κουκούλωμα της Εξεταστικής Επιτροπής. Με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας, έκλεισαν οι διαδικασίες μίας Εξεταστικής Επιτροπής -παρωδία.

Οι εργασίες της αποτέλεσαν το «κερασάκι στην τούρτα» της μεθοδευμένης συγκάλυψης των υποθέσεων, του αποπροσανατολισμού με επιλεκτικές διαρροές ένθεν κακείθεν, οι οποίες σκοπό έχουν να συσκοτίσουν την υπόθεση, να αφήσουν στο απυρόβλητο το αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο και την ασύδοτη δράση των εγχώριων και ξένων μυστικών υπηρεσιών, των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αποκαλύπτει στοιχεία και την αλήθεια στο λαό, για να τους χαλάσουμε τα αντιλαϊκά τους σχέδια. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρει την υπόθεση στα χέρια του ο λαός, για την προστασία των δικαιωμάτων του, για την κατάργηση του σκοτεινού θεσμικού πλαισίου, για την ανατροπή του συστήματος της βαρβαρότητας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version