Καραθανασόπουλος: Τα Βαλκάνια είναι πυριτιδαποθήκη

Debate, από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο της 75ης Συνόδου της Αντιπροσωπείας (ΣτΑ)  με θέμα: "Λύση για το Χρέος και Προοπτική Ανάπτυξης", το Σ¨αββατο 8 Ιουλίου 2017. Στο debate συμμετείχαν οι: Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης - Βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας, πρ. αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής - Τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων, Ν.Δ., Γιάννης Κουτσούκος, Βουλευτής, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής, ΚΚΕ.
(EUROKINISSI)
Debate, από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στο πλαίσιο της 75ης Συνόδου της Αντιπροσωπείας (ΣτΑ) με θέμα: "Λύση για το Χρέος και Προοπτική Ανάπτυξης", το Σ¨αββατο 8 Ιουλίου 2017. Στο debate συμμετείχαν οι: Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης - Βουλευτής, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας, πρ. αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Βουλευτής - Τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων, Ν.Δ., Γιάννης Κουτσούκος, Βουλευτής, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Νικόλαος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής, ΚΚΕ. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Οι εξελίξεις οδηγούν σε ανησυχία γιατί οι αντιδικίες αναζωπυρώνουν θέματα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή συνόρων" επεσήμανε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία θα πραγματοποιήσει στις 6.30 το απόγευμα το ΚΚΕ για όσα συμβαίνουν στη Βαλκανική.

«Τα Βαλκάνια είναι πυριτιδαποθήκη» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Σημείωσε ότι οι ίδιες οι εξελίξεις οδηγούν σε ανησυχία γιατί οι αντιδικίες αναζωπυρώνουν θέματα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή συνόρων.

ADVERTISING

SHARE: