Καρατζαφέρης:"Ο αρχολίπαρος Παπανδρέου και ο σπουδαρχίδης Σαμαράς"

Γενική άποψη από την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για την διαφάνεια υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009. Στη φωτογραφία από αριστερά ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντικείμενο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών είναι η σε βάθος συζήτηση του προβλήματος της διαφθοράς και της διαφάνειας. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Γενική άποψη από την συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για την διαφάνεια υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009. Στη φωτογραφία από αριστερά ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Αντικείμενο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών είναι η σε βάθος συζήτηση του προβλήματος της διαφθοράς και της διαφάνειας. (EUROKINISSI // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο κ. Καρατζαφέρης για άλλη μια φορά μας έκανε να ψάχνουμε τα λεξικά διαβάστε στο NEWS247 το γιατί

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για άλλη μια φορά επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο περιστύλιο της Βουλής  όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πως βλέπει τη σημερινή μέρα  με την διεξαγωγή της ψηφοφορίες εμπιστοσύνης δήλωσε:

"Εάν τα παιδιά της Βοστόνης δεν πάψουν να φαντάζουν , ο κ. Παπανδρέου ως αρχολίπαρος και ο κ. Σαμαράς ως σπουδαρχίδης ο τόπος δε θα δει προκοπή", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Όπως ήταν φυσικά η συγκεκριμένη δήλωση και για να μην υπάρξουν παρανοήσεις απαιτεί επεξήγηση.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το λεξικό :

Αρχολίπαρος είναι αυτός που κολακεύει τους ανώτερους για να πάρει αξιώματα.

Σπουδαρχίδης είναι αυτός που επιδιώκει με κάθε τρόπο την απόκτηση κάποιου αξιώματος... 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρατζαφέρης: Αιχμηρές δηλώσεις για Παπανδρέου και Σαμαρά

SHARE:

24Media Network