Κατά αποχής και Μεϊμαράκη ο Τζιτζικώστας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει υποψήφιο, υποστηρίζει

Κατά αποχής και Μεϊμαράκη ο Τζιτζικώστας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει υποψήφιο, υποστηρίζει

Όλα τα όπλα για αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές χρησιμοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ φωτογραφίζοντας το Μεϊμαράκη ως τον αντίπαλο που προτιμά η κυβέρνηση, η οποία όπως υποστηρίζει καταρρέει. Ταυτόχρονα με βίντεο ζητά από τους ψηφοφόρους να... ξεσηκωθούν (vid)

Στην τελική ευθεία προς την εσωκομματική κάλπη της Κυριακής, η πλευρά του Απόστολου Τζιτζικώστα ρίχνει όλα τα όπλα στη μάχη με την αποχή και το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Μετά τη σημερινή παραίτηση  του Γαβριήλ Σακκελαρίδη το γραφείο του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ βλέπει αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και καταγγέλλει ότι για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΖΙΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία.

Ουσιαστικά η πλευρά Τζιτζικώστα φωτογραφίζει το Βαγγέλη Μεϊμαράκη ως τον υποψήφιο που προτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ. Με τον τρόπο αυτό το στρατόπεδο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας θεωρεί ότι εκθέτει τον υπηρεσιακό πρόεδρο της ΝΔ στους ψηφοφόρους που επιθυμούν να εκλέξουν αυτόν που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές.

“Είναι ξεκάθαρο ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια συρρικνωμένη και ενοχική ΝΔ, στάσιμη στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη ΝΔ. Μετά τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνά του, χρησιμοποιεί μέχρι και την ΕΡΤ για την παρουσίαση των δημοσκοπήσεων, που όλοι γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστες είναι. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση από τους Νεοδημοκράτες. Αυτοί και μόνο αυτοί αποφασίζουν”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Κάνει λόγο επίσης για χυδαίες επιθέσεις “από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα που επιχειρεί να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ” και για συστήματα που έκαναν διαχρονικές επιθέσεις στον Κώστα Καραμανλή και τον Άντώνη Σαμαρά και τα οποία τώρα πανικοβάλλονται μπροστά στην αλλαγή που έρχεται στη ΝΔ. 

Εν τω μεταξύ με νέο βίντεο, που έχει ως κεντρικό σύνθημα:«Την Κυριακή σας ζητώ να ξεσηκωθούμε», ο κ.Τζιτζικώστας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 22 Νοεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα