Καταδικάζουν τους προπηλακισμούς

Καταδικάζουν τους προπηλακισμούς
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, απευθύνει ομιλία στην Ημερίδα με τίτλο «Η Πολιτική Οικονομία της Ευρωζώνης» που διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011. (EUROKINISSI // ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΛΙΚΗ) Eurokinissi

Με αφορμή τον προπηλακισμό του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη, μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, ΝΔ και Δημοκρατικής Αριστερά εξέδωσαν ανακοινώσεις αποτροπιασμού για τα επεισόδια (Vid)

Τους προπηλακισμούς βουλευτών, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Τσώνης, καταδικάζουν η ΝΔ και η Δημοκρατική Αριστερά,

“Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να καταδικάσουμε, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, περιστατικά βίας, απ’ όπου κι αν προέρχονται”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης. “Κανείς δεν δικαιούται να βιαιοπραγεί και να αυτοδικεί με οποιοδήποτε πρόσχημα”.

Επίσης, η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “η αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής δεν μπορεί να έχει σχέση ούτε με προπηλακισμούς βουλευτών, ούτε με τυφλές πράξεις βίας που οδηγούν σε σκοτεινές καταστάσεις. Η αποδοκιμασία αυτή είναι αποτελεσματική μόνον μέσα από ένα οργανωμένο, μαζικό δημοκρατικό κίνημα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα