Κατατέθηκε ο Προϋπολογισμός του 2016. Ψηφίζεται στις 5 Δεκεμβρίου

Κατατέθηκε ο Προϋπολογισμός του 2016. Ψηφίζεται στις 5 Δεκεμβρίου
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Η συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή αρχίζει την επόμενη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών

Τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2016 κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Βουλή ο οποίος είναι ο πρώτος που καταθέτει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Έχω την τιμή να καταθέσω τον κρατικό προϋπολογισμό του 2016 » ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών στην Ολομέλεια της Βουλής και παρέδωσε το ηλεκτρονικό στικάκι με τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2016 καθώς και τα σχετικά διαβιβαστικά στοιχεία στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Βούτσης ο κρατικός προϋπολογισμός θα εισαχθεί προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου. Η συζήτηση στην επιτροπή θα ολοκληρωθεί μετά από τέσσερις συνεδριάσεις.

Στην Ολομέλεια η συζήτηση του προϋπολογισμού θα αρχίσει την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου. Η πενθήμερη συζήτηση θα λήξει τα μεσάνυχτα με τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Θα έχουν προηγηθεί τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών. Στη συνέχεια θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία η οποία έχει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα