Νovartis: Καταθέτει στην επιτροπή της Βουλής ο Φρουζής

Νovartis: Καταθέτει στην επιτροπή της Βουλής ο Φρουζής
Ο Κωνσταντίνος Φρουζής εισέρχεται στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης ΔημήτρΗ Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων του, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019. Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάσταση του Κωνσταντίνου Φρουζή στην ειδική επιτροπή της Βουλής.

Συνεχίζεται η συνεδρίαση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, με την κατάθεση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή ο οποίος θεωρείται-όχι άδικα-πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση. 

Νωρίτερα η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης άρχισε τις εργασίες της μόνο με τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπύρο Λάππα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, απορρίφθηκε το αίτημα του κ. Παπαγγελόπουλου να εξαιρεθούν από μέλη της επιτροπής οι: Κώστας Κυρανάκης και Θάνος Πλεύρης από πλευράς ΝΔ και Βασίλης Κεγκέρογλου από πλευράς ΚΙΝΑΛ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τους δύο βουλευτές του και ότι δεν θέλει να δώσει στη ΝΔ τη δυνατότητα να συνεχίσει παρελκυστικές τακτικές τις οποίες έχουν υιοθετήσει βουλευτές της για το υποτιθέμενο σκάνδαλο της σκευωρίας. 

Επίσης ότι δεν πρέπει να δοθεί κανένα πρόσχημα στη ΝΔ για να καθυστερήσει και άλλο η κατάθεση του κ. Φρουζή. Για τη στάση που τηρεί στη συνεδρίαση της Τρίτης ο ΣΥΡΙΖΑ, προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Tζανακόπουλος: Αποκαλύφθηκε η παρωδία ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

“Οι μάσκες σήμερα έπεσαν. Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αποφασίζουν με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αρνήθηκαν να εφαρμόσουν για τους εαυτούς τους όσα δε δίστασαν να εφαρμόσουν για τη μειοψηφία” ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: “Έχουν υπονομεύσει το Κοινοβούλιο, το Σύνταγμα, τους θεσμούς εξευτελίζοντας τελικά τους ίδιους τους εαυτούς τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αφαιρεθεί και το τελευταίο φύλλο συκής που νομίζουν ότι διαθέτουν και να εξεταστεί ο κ. Φρουζής, θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνεδρίαση από τον εισηγητή του Σπύρο Λάππα. Η σύνθεση της αντιπροσωπείας του παραμένει αναλλοίωτη. Η παρωδία έχει πλέον αποκαλυφθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version