Κατερίνα Μάρκου: “Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η Φώφη Γεννηματά το 2016”

Κατερίνα Μάρκου: “Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η Φώφη Γεννηματά το 2016”
Κατερίνα Μάρκου EUROKINISSI

Πυρά κατά του πρωθυπουργού από την πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου. "Ο Μητσοτάκης τροποποιεί λίγο την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία και την πουλά για δική του".

Την έναρξη του προγράμματος δωρεάν εξετάσεων μαστού για 1,3 εκατομμύρια Ελληνίδες ηλικίας 50-69 ετών, “Φώφη Γεννηματά” ανακοίνωσε την Πέμπτη 9/6 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέροντας ότι οι δικαιούχοι του προγράμματος θα μπορούν από την Παρασκευή 10/6 να κλείνουν ραντεβού για να εξεταστούν. Η αρχή θα γίνει με τις ηλικίες 50-54 ετών.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό είναι το πρώτο βήμα σε μια ευρύτερη προσπάθεια να αποκτήσει η χώρα πολιτικές δημόσιας υγείας. “Είναι πέντε πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε προς όφελος της υγείας μας”.

Από τη μεριά της η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μάρκου, με ανάρτησή της στο Twitter, καταγγέλει πως την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει το 2016 η Φώφη Γεννηματά και τώρα ο πρωθυπουργός την τροποποιεί λίγο και “την πουλάει για δική του”.

“Την πρόταση για δωρεάν μαστογραφία την είχε κάνει η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά το 2016, την είχε αποδεχθεί ο Ανδρέας Ξανθός (είχα υπογράψει και εγώ)! Τώρα την τροποποιεί λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την πουλά για δίκη του! Το λες και τυμβωρυχία!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα