Κατρίνης: Η Ελλάδα τρίτη πιο ακριβή χώρα στη βενζίνη στην Ευρώπη – Όταν ξυπνήσει η κυβέρνηση θα είναι αργά

Κατρίνης: Η Ελλάδα τρίτη πιο ακριβή χώρα στη βενζίνη στην Ευρώπη – Όταν ξυπνήσει η κυβέρνηση θα είναι αργά
Μιχάλης Κατρίνης Menelaos Myrillas / SOOC

Την οριακά αρνητική πρωτιά της Ελλάδας για την ακριβότερη βενζίνη μεταξύ των χωρών της Ευρώπης, επικαλέστηκε ο Μιχάλης Κατρίνης. Αιχμές κατά της κυβέρνησης για απραξία.

Το μείζον ζήτημα των αυξημένων τιμών της βενζίνης στη χώρα μας, έθεσε ο εκπρόσωπος της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Κατρίνης επικαλείται το παρατηρητήριο τιμών της Κομισιόν, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι η τρίτη πιο ακριβή χώρα στη βενζίνη σε όλη την Ευρώπη, συγκρίνοντας μάλιστα τις τιμές στη χώρα μας και στην Κύπρο.

Μάλιστα, άφησε και αιχμές κατά της κυβέρνησης για απραξία της στη διευκόλυνση των πολιτών, που σε συνδυασμό με το κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά και τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν.

“Το παρατηρητήριο τιμών της Κομισιόν ανακηρύσσει την Ελλάδα την τρίτη πιο ακριβή χώρα στη βενζίνη σε όλη την Ευρώπη. 2,41ευρω η τιμή της στην Ελλάδα 1,78 στην Κύπρο. Όταν ξυπνήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι αργά”, έγραψε στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα