Κατρίνης: Ποιος πιστεύει έστω και μια λέξη από όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης;

Κατρίνης: Ποιος πιστεύει έστω και μια λέξη από όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης;
Ο Μιχάλης Κατρίνης INTIME NEWS

Σφοδρότατη κριτική κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τις δηλώσεις του για το σκάνδαλο των υποκλοπών, άσκησε ο Μιχάλης Κατρίνης, τονίζοντας την αναξιοπιστία των πολιτών σε βάρος του.

Ως πρόβλημα για τη χώρα, την πολιτική ομαλότητα και τη δημοκρατία” χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης.

Σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το σκάνδαλο των υποκλοπών και δη, του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη, έκανε λόγο για “προσπάθεια συγκάλυψης”, ενώ σχολίασε τις υπεκφυγές του κ. Μητσοτάκη να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Κατρίνη:

Ο κ. Μητσοτάκης συνιστά πλέον πρόβλημα για τη χώρα, την πολιτική ομαλότητα και τη δημοκρατία.

Μετά το διάγγελμα του, όλοι αντιλαμβάνονται ότι:

  1. Στόχος του είναι η συγκάλυψη.
  2. Θεωρεί νόμιμη την παρακολούθηση Ανδρουλάκη χωρίς να αναφέρει το λόγο για τον οποίο τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.
  3. Δεν ξέρει και δεν άκουσε τίποτα για το PREDATOR. Το γεγονός ότι κάποιος το έχει στην Ελλάδα και το χρησιμοποιεί για να εκβιάζει πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους δεν αφορά τον κ. Μητσοτάκη ούτε την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που μόνο εθνική δεν είναι από τη στιγμή που παρακολουθεί τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης.
  4. Φταίνε όλοι οι άλλοι αλλά δεν φταίει ποτέ ο κ. Μητσοτάκης που πρώτη του δουλειά όταν ανέλαβε Πρωθυπουργός ήταν να πάρει υπό τον έλεγχο του την ΕΥΠ.

Ποιος πιστεύει έστω και μια λέξη από όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version