Κατρούγκαλος: Άμεση και ουσιαστική η ενημέρωση στη ΝΔ

Κατρούγκαλος: Άμεση και ουσιαστική η ενημέρωση στη ΝΔ

Αποκαλυπτικός ήταν στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 και στην εκπομπή “Βρε καλώς τους” με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος σημειώνοντας όι η επικοινωνία ανάμεσα στα κόμματα είναι αυτονόητη

Θέμα χρόνου είναι να καλέσει ο κ. Κοτζιάς τον Γιώργο Κουμουτσάκο για πλήρη ενημέρωση αποκάλυψε, στο Ραδιόφωνο 24/7 και στους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στην εκπομπή “Βρε καλώς τους”, “η ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις θα γίνει. Είναι αυτονόητη η ουσιαστική επικοινωνία και ενημέρωση ανάμεσα στα κόμματα και είναι λυπηρό ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε να μην έχει από πρώτο χέρι επικοινωνία, αλλά μέσω ενός τρίτου…”.

Παράλληλα χαρακτήρισε φραστική υπερβολή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι δυο στρατιωτικοί μπορεί να κρατηθούν ακόμη και για 15 χρόνια και τόνισε ότι πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο που θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί, αλλά η Τουρκία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θέμα.Για το σκοπιανό είπε ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες και ως εκ τούτου υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ την πίεση έχει η άλλη πλευρά.

Νωρίτερα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ δήλωσε στον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ότι ο κ. Κοτζιάς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για να τον ενημερώσει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. “Φαντάζομαι, ότι θα το κάνει” δήλωσε με νόημα στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στα ελληνοτουρκικά σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος πολιτική και πρόσθεσε πως υπάρχει ανησυχητικά συσσωρευμένη ένταση και κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι στο θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών δεν έχει ακόμη καταλήξει εάν πρόκειται για ομηρία, επεισόδιο χαμηλής έντασης ή κάτι άλλο.Τέλος, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να πει στον ελληνικό λαό, εάν πρόκειται για ομηρία, ποια είναι τα ανταλλάγματα που ζητά η άλλη πλευρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα