Καυγάς Γεωργιάδη με Βούτση στην ώρα του πρωθυπουργού

Καυγάς Γεωργιάδη με Βούτση στην ώρα του πρωθυπουργού
Απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή σε ερώτηση του επικεφαλής του "Ποταμιού", Σταύρου Θεοδωράκη, για τη διαφθορά, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέμενε να πάρει το λόγο επί προσωπικού μετά τον Τσίπρα, αν και δεν είχε αναφερθεί το όνομα του. Τα καρφιά του Προέδρου της Βουλής (vid)

Νέο επεισόδιο στο Κοινοβούλιο με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επέμενε να πάρει το λόγο στην ώρα του πρωθυπουργού μετά τον Αλέξη Τσίπρα, με αποτέλεσμα να λογομαχήσει με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο κ.Γεωργιάδης ήθελε να απαντήσει στις αναφορές του πρωθυπουργού σε ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis, όμως ο Πρόεδρος της Βουλής του επισήμανε ότι δεν είχε αναφερθεί το όνομα του, συνεπώς δεν είχε το δικαίωμα βάσει του κοινοβουλευτικού κανονισμού να πάρει το λόγο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέμεινε, όμως ο κ.Βούτσης δεν υποχώρησε, επικαλούμενος τον κανονισμό της Βουλής. Ο Πρόεδρος της Βουλής μάλιστα “κάρφωσε” και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας ότι ένα χρόνο τώρα δεν έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως κατέθεσε σήμερα και ενώ η συζήτηση στην ώρα του πρωθυπουργού συνεχιζόταν, επίκαιρη ερώτηση στον κ.Τσίπρα για την εγκληματικότητα και τα Εξάρχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα