Κεδίκογλου: “Γκάφα” η δήλωση Τζιτζικώστα για τη Χρυσή Αυγή

Κεδίκογλου: “Γκάφα” η δήλωση Τζιτζικώστα για τη Χρυσή Αυγή
Mε τους επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμσεν, Μπομπ Τράα και Ματθιας Μόρς συναντήθηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στη φωτογραφία ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος κεδίκογλου κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησης.(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Διορθωτική δήλωση ζητά από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου

Ως “γκάφα” χαρακτηρίζει τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και του ζητά διορθωτική δήλωση.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο, ο κ.Κεδίκογλου τονίζει ότι “όταν κάποιος κάνει μια γκάφα, το μόνο χειρότερο είναι να κάνει μια νέα γκάφα για να την καλύψει. Ο κ.Τζιτζικώστας οφείλει άμεσα να προβεί σε διορθωτική δήλωση”.

Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, ο κ.Τζιτζικώστας είπε ότι «πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης -μακριά από έμενα αυτό- θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση γιατί θα μπορούσε να πει ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα