Κεντροαριστερά: Στους δρόμους οι υποψήφιοι, με το μυαλό στην επιτροπή

Κεντροαριστερά: Στους δρόμους οι υποψήφιοι, με το μυαλό στην επιτροπή
Celebratory event for the 43rd anniversary of the founding of the Panhellenic Socialist Movement, in Athens,Greece on Sep. 3, 2017 / 43 , 3 , 2017. Alexandros Michailidis / SOOC

Τις επόμενες κινήσεις τους προετοιμάζουν οι υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, που κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», περιμένοντας τα νεότερα από την επιτροπή Αλιβιζάτου

Την ευκαιρία να επιστρέψουν στην πολιτική, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα τεχνικά ζητήματα της ψηφοφορίας, είχαν οι διεκδικητές της ηγεσίας του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, μετά την αναβολή της συνεδρίασης της επιτροπής Αλιβιζάτου.

Όλοι οι υποψήφιοι βρίσκονται εν αναμονή της πρότασης που θα καταθέσει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας σχετικά με την ηλεκτρονική κάλυψη της ψηφοφορίας, αφού πλέον ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και αρκετοί φοβούνται πως ίσως δεν επαρκεί για να στηθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μια μεγάλη εκλογική διαδικασία.

Παρά τα όποια προβλήματα, οι εν δυνάμει αρχηγοί της Δημοκρατικής Παράταξης συνεχίζουν κανονικά την προεκλογική τους εκστρατεία. Η Φώφη Γεννηματά, συνεχίζει τις εξορμήσεις της στους δήμους της Αττικής που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Χθες, πραγματοποίησε συνάντηση με τα συτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Αθήνας στο Ίλιον, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στην περιοχή συνοδευόμενη από τον Ανδρέα Λοβέρδο και άλλα στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος, συνομιλώντας με πολίτες και καταστηματάρχες. Σήμερα θα επισκεφθεί το Κορωπί, σε μια ανάλογη με την χθεσινή περιοδεία στα Μεσόγεια.

Στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο νεαρός ευρωβουλευτής της Ελιάς, θα επισκεφθεί τους νομούς Ημαθίας και Πέλλας, ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις στην Θεσσαλονική. Ο Ν.Ανδρουλάκης ποντάρει πολλά στις δυνάμεις που εκτιμά ότι μπορεί να συγκεντρώσει στη βόρεια Ελλάδα και γι αυτό και δίνει ιδιαίτερη σημασία στην περιοχή.

Την περιοδεία στην Δυτική Μακεδονία και Θράκη προετοιμάζει ο Γιάννης Μανιάτης. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συνεχίζει να είναι πολύ κινητικός στην Μακεδονία, καθώς θεωρεί πως η έκβαση της μάχης στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ακόμα αμφίρροπη και ότι όλοι οι μονομάχοι μπορούν να αποκομίσουν οφέλη.

Την περιοδεία του στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας που γεννήθηκε  και μεγάλωσε, προετοιμάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες. Στην περιφέρεια βρέθηκε χθες και ο Γιάννης Ραγκούσης,που μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τον Καλλικράτη η περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα