Κεντροαριστερά: Τα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης

Κεντροαριστερά: Τα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης
Ψηφοφορία στις εκλογές για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς στο εκλογικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Στον νομό Θεσσαλονίκης λειτουργούν 35 εκλογικά κέντρα στα οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 58 κάλπες, 35 στην Α’ Θεσσαλονίκης και 23 στη Β’

Ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας στον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς ξεκίνησε στις 8 το πρωί σε όλη τη χώρα.

Στο νομό Θεσσαλονίκης, συνολικά λειτουργούν 35 εκλογικά κέντρα με 58 συνολικά κάλπες: 35 στην Α’ Θεσσαλονίκης και 23 στη Β’.

Ειδικότερα, στην Α’ Θεσσαλονίκης στήθηκαν κάλπες στα ακόλουθα σημεία:

– 15 στο περίπτερο 6 εντός της ΔΕΘ.

– 2 στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας (Κλεάνθους 60).

– 1 στην έδρα της 5ης δημοτικής κοινότητας (Βασ. Όλγας και 25ης Μαρτίου).

– 2 στους Αμπελόκηπους, στο 3ο δημοτικό σχολείο (Πέραν και Φιλιππουπόλεως).

– 1 στη Μενεμένη, στο πολιτιστικό κέντρο Σινέ «Άστρον» (Χρ. Σμύρνης και Κομνηνών).

– 3 στην Καλαμαριά, στο θέατρο Χηλής (Χηλής και Τριπόλεως).

– 2 στο δημαρχείο Ευόσμου (Π. Μελά 24).

– 1 στο θεματικό πάρκο Νεολαίας στο Κορδελιό (Κατσαντώνη, πλησίον σταθμού ΔΕΗ).

– 2 στο 1ο γυμνάσιο – λύκειο Σταυρούπολης (οδός Λαγκαδά, πλησίον δημαρχείου Π. Μελά).

– 1 στο 1ο δημοτικό σχολείο Πολίχνης (Μαυρομιχάλη και Αγνώστου Στρατιώτη).

– 2 στο δημαρχείο Συκεών (Στρατηγού Σαράφη 2).

– 2 στο πολυδύναμο κέντρο Νεότητας στη Νεάπολη (Ζάκα 26).

– 1 στα Πεύκα, στην αίθουσα του παλαιού δημαρχείου.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης κάλπες θα στηθούν στα εξής σημεία:

– 4 στο δήμο Θέρμης εκ των οποίων, δύο στο πολιτιστικό κέντρο Θέρμης (Καραολή και Καπ. Χάψα) και από μία στο παλαιό δημαρχείο Βασιλικών (κεντρική πλατεία) και στο παλαιό δημαρχείο Μίκρας, στον Τρίλοφο.

– 3 στον δήμο Λαγκαδά, από μία, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (στο Λαγκαδά), στην έδρα της δημοτικής κοινότητας στο Ζαγκλιβέρι και στην έδρα της δημοτικής κοινότητας στο Σοχό.

– 2 στο δήμο Βόλβης, από μία, στο δημοτικό κατάστημα στο Σταυρό (άνωθεν ΚΑΠΗ) και στο παλαιό δημαρχείο Νέας Απολλωνίας.

– 3 στο δήμο Δέλτα, από μία, στη δημοτική βιβλιοθήκη Διαβατών (κεντρική πλατεία), στο πολιτιστικό κέντρο Σίνδου (Παπάγου 13) και στο παλαιό δημαρχείο Χαλάστρας.

– 3 στο δήμο Θερμαϊκού, από μία, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Λογοθέτους 1, Νέοι Επιβάτες), στην πρώην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (Επανομή, πλατεία Ι. Μεταξά) και στην Μηχανιώνα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Κ. Βάρναλη 5).

– 2 στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, από μία, στο δημαρχείο Πανοράματος (Πανόραμα, Απ. Σαμανίδη 22) και στο παλαιό δημαρχείο Πυλαίας (Παλαιολόγου 2).

– 3 στο δήμο Χαλκηδόνας, από μία, στο δημαρχείο Κουφαλίων (Εθνικής Αντιστάσεως 37), στο παλαιό δημαρχείο Αγίου Αθανασίου (κεντρική πλατεία) και στον πολιτιστικό σύλλογο Χαλκηδόνας (κεντρική πλατεία).

– 3 στο δήμο Ωραιοκάστρου, από μία, στο κτήριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο (Μακεδονικού Αγώνα και Καραϊσκάκη), στο παλαιό δημαρχείου του πρώην δήμου Καλλιθέας (στον Πεντάλοφο) και στο παλαιό δημοτικό κατάστημα Δρυμού (πλατεία Δημοκρατίας).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα