Κεραμέως: Η κυβέρνηση υποτίμησε το περιστατικό στον Έβρο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ  ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΡΑΔΥΝΗ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΡΑΔΥΝΗ EUROKINISSI

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για τη σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών, κάνοντας λόγο για "κλιμακούμενη ένταση εκ μέρους της Τουρκίας"

“Το περιστατικό με τους Έλληνες αξιωματικούς δημοσιοποιήθηκε 24 ώρες μετά, ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαφανίστηκε για τέσσερις ή πέντε μέρες και η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε 6 μέρες αργότερα για το θέμα αυτό. Καταλαβαίνουμε ότι έγινε υποτίμηση του περιστατικού από την κυβέρνηση” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Κεραμέως, σχολιάζοντας τη στάση της κυβέρνησης για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων αξιωματικών στον Έβρο.

Πρόσθεσε, όσον αφορά στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία στοχοποιείται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, πως “είναι σαφές ότι υπάρχει μια κλιμακούμενη ένταση εκ μέρους της Τουρκίας η οποία πρέπει να μας ανησυχεί. Το σημερινό περιστατικό δεν είναι το πρώτο, είναι το πολλαπλό σε μια σειρά πολλών τέτοιων συμβάντων”.

Σημείωσε, παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, προτάσσοντας την ανάγκη μιας ενιαίας εθνικής θέσης, η κυβέρνηση, όμως, έχει υποτιμήσει τη γενικότερη στάση και την κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Τουρκία

ADVERTISING

SHARE: