Κικίλιας: Εχω φορέσει τη φανέλα της εθνικής και έχω μάθει να μάχομαι για την πατρίδα

Κικίλιας: Εχω φορέσει τη φανέλα της εθνικής και έχω μάθει να μάχομαι για την πατρίδα
Βασίλης Κικίλιας LEFTERIS PARTSALIS

Την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της Α' Αθηνών και τομέαρχη Άμυνας της ΝΔ παρακολούθησαν 2.500 άτομα.

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Αθήνας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. Στο κατάμεστο από 2.500 άτομα «Αθηνών Αρένα» της οδού Πειραιώς, ο Βασίλης Κικίλιας άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι «δίχασε την ελληνική κοινωνία, επανέφερε εμφυλιοπολεμικές πρακτικές που είχαμε ως χώρα αφήσει δεκαετίες πίσω μας. Έμαθε τους ανθρώπους να μισούν ο ένας τον άλλον, τους Έλληνες να φθονούν και να εχθρεύονται το διπλανό τους».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «στη ΝΔ είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες, για να στείλουμε παντού μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, για να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ξανά, να ονειρευτεί ξανά.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη να ξαναφτιάξει τη σχέση πολιτών και πολιτικών που χάλασε μέσα στην κρίση. «Θα τη φτιάξουμε λέγοντας λίγα προεκλογικά, θα τη χαλυβδώσουμε εφαρμόζοντάς τα μετεκλογικά. Γιατί τα λόγια στην πολιτική μετράνε πλέον λίγο, οι πράξεις είναι αυτές που καθορίζουν το είναι του ανδρός», τόνισε.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην ομιλία του στους τέσσερις βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ:

  • Την ανόρθωση της μεσαίας τάξης μέσα από την πάση θυσία μείωση της φορολογίας.
  • Τις επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές δουλειές για όλους, όπως τόνισε.
  • Την ασφάλεια και την τάξη στην Αθήνα και τις γειτονιές της. Στο σημείο αυτό υπενθύμισε ότι το 2014 όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ήταν η χρονιά με τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας. Αναφέρθηκε επίσης στις 1500 νέες θέσεις στην ΕΛΑΣ, που εξήγγειλε ο κ.Μητσοτάκης.
  • Την υπερήφανη στάση στα εθνικά θέματα.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στην καριέρα του ως αθλητή, τονίζοντας ότι «έχω φορέσει τη φανέλα της εθνικής μπάσκετ και έχω ακούσει τον Εθνικό ύμνο της χώρας μας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου από παιδάκι, έχω μάθει να αγαπώ την πατρίδα, έχω μάθει να μάχομαι για την πατρίδα, έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ!», ενώ ευχαρίστησε και τους πολίτες της Α’ Αθήνας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version